Maart 2021 Feestmaand – 10-jarig jubileum

De maand maart is FEESTmaand. We vieren ons 10-jarig jubileum.
De praktijk is al tientallen jaren een begrip in Lichtenvoorde.

Vanaf 1 maart 2011 is Joyce Vrijdag praktijkhouder.
Dit moet natuurlijk gevierd worden. De praktijk is in een feestelijk jasje gestoken, we trakteren op lekkers en als je Facebook in de gaten houdt blijf je op de hoogte van de winacties. Mis hiervan niets door onze pagina te liken.

De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Oost Gelre, deze ligt in het centrum van Lichtenvoorde en is hierdoor goed bereikbaar. In 2012 is het verbouwde pand in gebruik genomen, daarvoor was de behandelkamer nog gelegen aan de Esstraat en hadden de verschillende disciplines een gemeenschappelijke wachtkamer.
Door de verbouwing en toevoeging van twee naastgelegen leegstaande panden, werd de capaciteit van het GHC vergroot en kreeg de praktijk een eigen entree met wachtkamer, gelegen om de hoek van de Esstraat. Vanaf dat moment heeft de praktijk twee behandelkamers en is gevestigd aan de Rapenburgsestraat 48. Dit is de hoofdlocatie van de praktijk. De logopedisten zijn eveneens werkzaam op nevenvestigingen. 

De afgelopen tien jaar is de praktijk meegegaan in de nieuwste ontwikkelingen, onderzoeken, behandelmogelijkheden en behandelmaterialen. Door de lockdown is telelogopedie geboren, waardoor middels videobellen de logopedische zorg kon blijven doorgaan.
De digitalisering heeft steeds meer zijn intrede in de praktijk gedaan door video instructies, oefenapps en digitaal onderzoek.
De praktijk heeft verbinding met andere zorgprofessionals in de samenwerkingsverbanden Logopedieschakel en Kinderteam Oost Gelre.
Kennis wordt gedeeld in voorlichtingsavonden. Maatschappelijke verbondenheid vinden wij belangrijk. We denken graag mee in vraagstukken en adviseren op het gebied van communicatie in de breedste zin van het woord.

De huisstijl heeft een nieuwe eigentijdse look gekregen. Met trots kunnen wij nu ons nieuwe logo presenteren. De kleurstelling straalt rust en vertrouwen uit. Groen staat voor groei en veiligheid. De uil staat voor kennis en wijsheid. Een uil heeft een uitstekend goed gehoor en zicht.
Er is een lachend mondje te zien in de O van Oost.
Onze slogan spreekt voor zich ‘zorg om communicatie’.  Lees je hiervan alleen de groene letters dan staat er ‘zorg om u’.
Dit alles staat voor de kernwaarden van de praktijk; plezier, kwaliteit, zorgzaam, persoonlijk en professioneel. De hulpvraag van de cliënt en omgeving staat centraal.
Vanaf nu heet de praktijk geen Logopediepraktijk Oost Gelre meer, maar Logopedie Oost Gelre.

De praktijk is dankbaar voor het vertrouwen en de prettige samenwerking met cliënten, ouders, verzorgers, mantelzorgers, zorgverleners, scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, het consultatie bureau, huisartsen, (tand)artsen en andere professionals.
Dankzij een fijn team van logopedisten kan Logopedie Oost Gelre passende logopedische zorg verlenen voor jong en oud. Graag stellen zij zich binnenkort voor.

Zoals jullie lezen blijft onze praktijk zich door ontwikkelen. Innoveren is voor ons heel belangrijk. Wij zijn ontzettend trots op de afgelopen periode en kijken uit naar de volgende 10 jaar. Blijven jullie ons volgen op Facebook? En binnenkort ook op Instagram? Leuk!
Nog even geduld voor de nieuwe website, deze is in ontwikkeling.
Onze animatie maakt nog inzichtelijker wat we allemaal doen.